Gå til hovedindhold

Lindegården

Lindegården er en integreret institution med en vuggestuegruppe med max 14 børn og to børnehavegrupper med max 24 børn pr. stue.
Lindegården er beliggende i Næstved by.

Indgangspartiet til daginstitutionen Lindegården i Næstved Kommune. Bygningen er opført i røde mursten. Der er en flisegang langs huset. På højre side ligger en lille parklignende have.
 • Læs op

Indhold

  Vi gør børnene klar til fremtiden. Alle børn har ret til nærvær og omsorg, hvilket prioriteres meget højt i Lindegården for både små og store, derved skaber vi tryghed og udvikling, hvor selv de små ting har stor betydning. Alle børn skal opleve at være værdifulde og have succes.

  Som et lille hus hjælper vi hinanden på tværs af stuerne. Vi prioriterer at skabe et miljø, hvor I som forældre trygt kan aflevere jeres børn til kendte voksne.
  Til understøttelse i samspillet benytter vi os af Marte Meo. Vi ser børns initiativer; vi følger, benævner og bekræfter dem. Alle børn skal opleve, at de er værdifulde og har betydning for fællesskabet.
  Vuggestuen benytter sig af babytegn til understøttelse af det nonverbale sprog. Mange frustrationer undgås, når et barn uden verbalt sprog kan udtrykke sig via babytegn.

  Opstart og Besøg

  Når I har en plads i Lindegården, modtager I et brev fra os ca. 1 måned før opstart, hvor vi opfordrer jer til at ringe for at aftale en tid til besøg. I er velkommen til at kontakte os, hvis I har lyst til at se Lindegården før I træffer et valg om institution.

  Andre dagtilbud i Næstved Vest by