Gå til hovedindhold

Børnehuset Spiloppen

Spiloppen er en integreret institution med max 114 børn., fordelt på 3 vuggestuer og 3 børnehavegrupper. Alle stuer er aldersintegreret, men der arbejdes med storbørnsgrupper både i vuggestuen og børnehaven. Spiloppen er beliggende I Næstved by.

Indgangspartiet til daginstitutionen Spiloppen i Næstved Kommune. Der er en mindre trappe op til indgangspartiet. Indgangen har et stort glasparti. Der vokser træer og buske rundt om huset.
 • Læs op

Indhold

  Vi gør børnene klar til fremtiden. Det gør vi ved at være nærværende og til stede i hverdagen. Vores pædagogiske arbejde bygger på og tage afsæt i hverdagspædagogikken. Det er igennem denne vi arbejder med læreplaner, det er her vi styrker relationerne både imellem børnene og til de voksne. Det er i hverdagspædagogikken vi styrker børnenes udvikling og hjælper dem til at blive klar til fremtiden.

  Vi arbejder på at sikre børnene den bedste mulighed for læring og udvikling. Vores rammer skal sikre tid og plads til at børnene kan fordybe sig i leg og læring, alene og sammen med andre.

  Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder for at sikre udvikling og fordybelse for børn med mange forskellige behov. Fordi vi tror på at vi alle sammen er forskellige og der for er det også forskellige muligheder der skal til, for at den enkelte kan udvikle de kompetencer som fremtid kalder på.

  Hos os vægter vi relations arbejdet meget højt. Vi arbejder med Marte Meo og bruger principperne herfra i alt hvad vi laver.

  Vores hus er stort og lyst med højt til loftet. Vores legeplads er stor med masser af plads til fordybelse. Både ude og inde har vi indrettet os i forhold til pædagogik og indretning, med masser af små rum der kalder på fordybelse og spændende aktiviteter.

  Opstart og besøg

  Ca. 1,5 måned før opstart modtager barnet et brev i e-Boks hvor i vi byder velkommen og fortæller hvilken stue barnet skal gå på, samt hvad de voksne på stuen hedder. I dette brev bliver I bedt om at tage kontakt til stuen for at aftale nærmere vedr. besøg og opstart.

   

   

   

   

  Andre dagtilbud i Næstved Vest by