Gå til hovedindhold

Bølgen

Bølgen er en integreret institution med max 44 børn, fordelt på 14 børn i vuggestuen og 30 børn i børnehaven. Bølgen er beliggende i Næstved By.

Indgang til Bølgen, ældre hus af røde mursten med trappe op til hoveddøren. der er også 3 vinduer + nedgang til kælder i højre side af billedet.
 • Læs op

Indhold

  Børnehuset Bølgen har til huse i et gammelt stemningsfyldt hus, nær centrum og lige ned til kanalen. Legepladsen er etableret i den gamle have, med mange forskellige træer og buske. Der er boldbane, gynger, legehuse, sandkasser, cykelbane, bålhus og store træstammer til at lege på. Vi går ture i skoven, byen, til biblioteket og gør brug af Børnekulturhusets aktiviteter. Vi bevæger os i vores nærmiljø, da vi ved det har betydning for vores fælles historie.

  Læringsmiljøerne ude, som inde, er justerbare og kan rumme store og små grupper. Vi har fokus på det gode børneliv og prioriterer kreativitet, nærvær og venskaber højt. Med en anerkendende og legende tilgang, i det pædagogiske arbejde, opdager barnet verden og bliver nysgerrig på livet. Vi tror på, at glade og aktive børn lærer bedst.

  I Bølgen fokuserer vi på musik, sang, fortælling og bevægelse i dagligdagen, som skaber værdi for børn, forældre og personale. Samtidig er læren om naturen og bæredygtighed i børnehøjde betydningsfuld.

  Det særlige ved en bølge, er at den har brug for flere bølger for at være i flow. Vi har brug for hinanden og børnefællesskaber betyder usigeligt meget for tryghed og trivsel.

  Opstart og besøg i Bølgen: Barnet vil modtage et velkomstbrev og vi opfordrer til at besøge os inden opstart. Her kan vi aftale hvordan jeres barn får den bedste start i Bølgen.

  Andre dagtilbud i Næstved Vest by