Gå til hovedindhold

Lillevang

Børnehaven Lillevang rummer max 53 børnehavebørn. Vi arbejder med aldersintegreret grupper og børnene er fordelt på 3 stuer. Børnehaven Lillevang er beliggende i Næstved by.

 • Læs op

Indhold

  I Lillevang er rammerne faste og loftet højt. Den humoristiske sans er varm og mild, mens fagligheden er skarp. Lillevang er et rummeligt hus, med plads til og stor respekt for forskelligheder. Vi er gode til at tænke i anderledes og kreative løsninger, i vores forsøg på at følge børnenes spor.
  Vi forsøger at skabe et trygt og omsorgsfuldt miljø, omkring vores kerneværdier: Omsorg, Nærvær og Fællesskab. Vi har fokus på børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi vil sikre at børnene færdes i et trygt og nærværende miljø, hvor vi alle arbejder ud fra en anerkendende tilgang, så alle børn føler sig set, hørt og forstået.
  Vi vægter forældresamarbejde højt, Dette for at sikre et godt og trygt miljø for børnene at færdes i.

  I Lillevang arbejder vi altid ud fra vores 3 kerneværdier: Omsorg Nærvær Fællesskab. Vores værdier afspejler vores pædagogiske praksis og den måde vi er sammen med børnene på.
  Vi arbejder bl.a. med ”NUSSA”, som handler om at opbygge og styrke børns følelses, personlighedsmæssige og sociale ressourcer gennem glædesfyldt, engageret og struktureret leg, hvor jeres børn styrker deres relationelle ressourcer, selvregulering og selvindsigt. Vi arbejder også med værdierne fra ”Fri for mobberi” som er: Tolerance, Respekt, Omsorg og Mod. Lillevang er en mindre børnehave, og vi lægger vægt på, at være aktive sammen, både ude og inde. Vores personale bliver løbende opdateret fagligt via kurser og uddannelse.

  Opstart og Besøg

  Ca. 1 måneder før opstart modtager forældrene et velkomstbrev i E-Boks, hvor de bedes kontakte os. Til opstartssamtalen drøftes gensidige forventninger og forældrene fortæller om deres barn. Vi tilbyder alle kommende børn at komme på besøg med en eller begge forældre. Ca. 3-4 måneder efter opstart vil I blive tilbudt en opfølgningssamtale for at snakke om opstartsforløbet og om barnets trivsel m.m.
  Inden indmeldelse i Lillevang er forældrene velkommen til at ringe og aftale et besøg

   

  Andre dagtilbud i Næstved Øst by