Gå til hovedindhold

Hyldebærhuset

Hyldebærhuset er en lille intrigeret institution med op til 46 børn, fordelt på 14 børn i vuggestuen og 32 børnehavebørn fordelt på to grupper.
Hyldebærhuset ligger i Hyllinge ca.12 km fra Næstved.

Indgang til Hyldebærhuset hus med gule mursten, sort tag og blå døre og vinduer.
 • Læs op

Indhold

  Vi klæder børnene på til næste udviklingszone.
  Vi skaber det gode børneliv, hvor så meget som muligt kan lade sig gøre, med udgangspunkt i det enkelte barn udvikling og trivsel, vi lægger vægt på anerkendelse. Børnene støttes i at turde og ville, at lege, udforske, udvikle sig, få en naturlig nysgerrighed og lyst til at lære.

  Vi skaber en ramme for hverdagen, der er kendt af alle, både børn og voksne. Vi lægger vægt på respekt, tillid og dialog i det gode forældresamarbejde.
  Udelivet højt prioriteret. Vores legeplads danner ramme for stimulerende aktiviteter, udfordringer og leg. Legekompetencer kræver øvelse, tid, beskyttelse og muligheder i hverdagen, ligesom legen kræver opmærksomme voksne, som er lyttende og støtter med rekvisitter til legen og til at børnene udbygger deres legekompetencer.

  Vi har stort fokus på at styrke børnenes selvværd, så de kan indgå i sociale relationer. Vi har vores 3 ladcykler, som vi bruger til at køre af sted i smågrupper til strand og skov, nye legepladser, til kulturelle oplevelser som biblioteket, teater og meget mere.

  Opstart og Besøg

  I vil modtage et brev ca. 1 måned før opstart. Vi inviterer til besøgsdage om fredagen i måneden før start. Besøget er tidsrummet KL 9.00-11.00. Forvent 1-4 dages indkøring. Kort 1.dag med forældre. Ring og aftal nærmere.

  Andre dagtilbud i Næstved Vest