Gå til hovedindhold

Børnely

Børnely er en børnehave med max 74 børn. Børnely har vi 4 stuer hvoraf den ene er på 1. sal, alle stuerne er aldersintegrerede. Børnely er beliggende i Næstved by.

 • Læs op

Indhold

  I Børnely er der nærvær og omsorg så det enkelte barn og gruppen trives og udvikles.
  Vi vil gerne være kendte for at have et rummeligt og inkluderende miljø, der støtter børnene i at se muligheder, så børnene oplever succeser- ” jeg kan – ” jeg kunne.
  VI lægger vægt på et godt forældresamarbejde, hvor vi har et åbent, trygt og godt forhold med gensidig respekt, forståelse og tillid.

  Institutionen har nogle fine udenoms arealer, hvor fantasien kan få frit spil. Vi har bøgelabyrint, sandkasse, legehuse, overdækket udeareal, sansehave stort areal hvor børnene kan cykle, børnene må medbringe egne cykler. Vi har et naturskur tilknyttet legepladsen, hvor der er udstoppede dyr, fossiler m.v.

  Opstart og Besøg

  Vi sender en velkomst hilsen inden opstart, hvor der vil stå hvilken stue jeres barn skal gå på, samt hvilke voksne der er på stuen. Forældrene ringer til institutionen for at aftale besøg. Ved første besøg udleveres materiale om institutionen samt et brev i forhold til indkøring.
  Forældre som har lyst til et besøg inden valg af institution, er velkommen til at kontakte os.

  Andre dagtilbud i Næstved Øst by