Gå til hovedindhold

Rumlepotten

Børnehuset Rumlepotten er en integreret daginstitution. Institutionen har plads til 116 børn. 30 vuggestuebørn, fordelt på 3 grupper fra 0-3 år., samt 86 børnehavebørn mellem 3-6 år, fordelt på 4 stuer.
Børnehuset Rumlepotten er beliggende i Glumsø, ca. 20 km. Nord for Næstved.

Indgangspartiet til daginstitutionen Rumlepotten i Næstved Kommune. Husets facader er i træ og består af to huse, der er sammenbygget med et vindfang.
 • Læs op

Indhold

  Tryghed, tilknytning, nærvær og omsorg er vores kerneopgave. Derfor er det vigtigt for os, at alle børn bliver set, hørt og forstået, af nærværende og omsorgsfulde voksne, der tæt følger den enkelte barns trivsel og udvikling. Børnene mødes som enkeltindivider med forskellige styrker og forudsætninger og som en del af det sociale fællesskab.

  Vi lægger vægt på, at vi i Rumlepotten har fokus på børns trivsel, læring, dannelse og udvikling. Med engageret, omsorgsfulde voksne, bestræber vi os på at danne trygge pædagogiske læringsmiljøer. Her er legen grundlæggende og børneperspektivet, fællesskab, sociale kompetencer er i fokus.

  Udelivet vægtes højt i Rumlepotten, hvor børnehaven og vuggestuen har hver især en dejlig, stor legeplads, som er indrettet til at give børnene motorisk udfoldelse og fordybelse. Vi har en køkkenhave og et skønt bål sted. Desuden arbejder vi med bæredygtighed. Vi har frokostordning og der er mulighed for at tilkøbe aftenmodul.
  Rumlepotten er en certificeret med det grønne flag.

  Opstart og Besøg

  Når I har meldt jeres barn ind i institutionen, vil I ca. en måned før start modtage en velkomstfolder med invitation til en opstartssamtale. Forældrene bedes kontakte institutionen. Til opstartssamtalen fortæller forældrene om deres barn og der drøftes gensidige forventninger, præsentation af hinanden og der aftales, hvordan indkøring skal forgå.

  I er meget velkommen til at komme og besøge os. I kan enten komme forbi uanmeldt eller ringe og aftale tidspunkt.

  Andre dagtilbud i Glumsø